Показать сообщение отдельно
Старый 24.12.2022, 14:18   #6764
екатарина
Постоялец

Пако, свако има своју реалност и свој универзум који је створио. Свој лични мали пакао или рај. Углавном пакао...

Моја "јуродива" тетка каже да рат у Украјни уопште ни не постоји. У њеном универзуму вероватно. Она је онако весела особа. За разлику од мене. Мало смо се сад, ту на форуму, нашалили...било је весело и занимљиво...а сад се враћам плавим пилулама. А што се Украјне тиче, упалићу неку свећу за здравље Украјне или тако нешто..кад стигнем... ретко залазим у цркву у последње време. Има избацивача...

Добавлено через 9 минут
Цитата:
Сообщение от Пако Посмотреть сообщение
А значит тебя не устраивает набор архаичных библейских ответов. .

Већ сам ти рекла да су, по мојим закључцима, будале из церна направили црну рупу. И зато долази до искривљења времена и простора. И зато не треба путовати и зато треба бити што више у кући...или остадосмо без најближих у неком другом времену и простору. другом универзуму...

Ја волим природне науке. Ја сам доктор и програмер.

Добавлено через 35 минут
Драги мој Прометеју, знаш зашто сам ја против науке. Зато што људи желе да буду Богови. Људи, који су глупи и бездушни. Људи који врше абортусе, трансплантације, вештачку оплоднју. Људи који стварају химере, генетски модификовани парадајз и генетски модификоване људе.
Не волим глупе људе који сматрају да треба побити већи део планете јер по њиховим критеријумима тај део планете је мање вредан.
Знаш да су Американци на својим факултетима држали неко предавање како смањити сиромаштво. Отишли су у Индију и знаш шта им је пало на памет? Да завађају мужеве и жене. Да жене кришом користе контрацептивне пилуле...
Па онда да..изучавали су сиромашне људе као беле пацове. Кажу ако имају 20 долара месечно, имају паре за храну...не знам колико грама пиринча на дан. И они се питају сад, зашто сиромашни људи кад добију 25 долара месечно. Зашто купе месо и кокаколу...као није им јасно. Они би купили још више пиринча. То су људи који немају контакт са реалношћу. Можемо о тој реалности говорити Паша....

Последний раз редактировалось екатарина; 24.12.2022 в 14:41..
екатарина вне форума

Ответить с цитированием Вверх

Время генерации страницы 0.04808 секунды с 9 запросами