Правила Форума редакция от 22.06.2020 |
|
|
|
|
|
Опции темы | Опции просмотра | Language |
05.06.2022, 22:57 | #151 | |||||||||||||||||||
Ветеран
|
Здоровье № 9-10 2021 | Украина
Название: "Здоровье" Номер/год: № 9 (87) сентябрь - 10 (88) октябрь /2021 Издатель: ПП "Друк-Сервіс" К-во стр.: 8+8 Язык: русский Формат: PDF Размер: 28,7 Мб Девиз издания - "Здоровым быть модно!" Всеукраинское издание - тематическое приложение к газете "Газета для жінок". Рецепты домашних или нетрадиционных методов лечения, "советы из конверта". Читайте в номере: Бронхит: как не докашляться до воспаления легких * Верхнее и нижнее давление. Что нужно знать * 6 вопросов про менопаузу * Лечебные диеты. Стол № 6 * Мыло: друг или враг * Простуда, грипп или коронавирус? * Сел голос: что делать? * Остеопороз * Березовый деготь * Советы из конверта * и др. статьи d o w n l o a d:
|
|||||||||||||||||||
Реклама: | Выгодное предложение от KNS digital solutions принтер pantum m6500 - более 50-ти тысяч наименований товаров со склада в Москве | Компьютерная техника в КНС Нева - QXG-10G2T-X710 - КНС Санкт-Петербург - мы дорожим каждым клиентом! | табличка указатель | Conecte Omie CRM a Pipefy | букет из орехов цена |
05.08.2022, 00:07 | #152 | |||||||||||||||||||
Ветеран
|
Здоровье № 11-12 2021 | Украина
Название: "Здоровье" Номер/год: № 11 (89) ноябрь - 12 (90) декабрь /2021 Издатель: ПП "Друк-Сервіс" К-во стр.: 8+8 Язык: русский Формат: PDF Размер: 43.1 Мб Девиз издания - "Здоровым быть модно!" Всеукраинское издание - тематическое приложение к газете "Газета для жінок". Рецепты домашних или нетрадиционных методов лечения, "советы из конверта". Читайте в номере: Насморк есть, простуды нет * Миозит * Экзема * Солевая лампа * Мать-и-мачеха * Отеки под глазами * Лепешки от кашля * Глаукома * Теплолечение * Нет застойным явлениям в малом тазу! * Урбеч - вкус долголетия * Как сделать укол самому себе * Советы из конверта * и др. статьи d o w n l o a d:
|
|||||||||||||||||||
23.08.2022, 23:17 | #153 | |||||||||||||||||||
Ветеран
|
Здоровье № 1-2 2022 | Украина
Название: "Здоровье" Номер/год: № 1 (91) январь - 2 (92) февраль /2022 Издатель: ПП "Друк-Сервіс" К-во стр.: 8+8 Язык: русский Формат: PDF Размер: 36.5 Мб Девиз издания - "Здоровым быть модно!" Всеукраинское издание - тематическое приложение к газете "Газета для жінок". Рецепты домашних или нетрадиционных методов лечения, "советы из конверта". Читайте в номере: Морковная халва для иммунитета * Бадяга * Вирус, который всегда с тобой * Мандариновый рай * Лопнул сосуд в глазу: что делать * Перепелиные яйца * Уникальный метод Бейтса * Воспаление тройничного нерва * Сиропы для укрепления иммунитета * Подагра - болезнь изобилия * Масла при больной щитовидке * Шалфей - природный лекарь * Лечение парафином * 6 тестов для здоровья * и др. статьи d o w n l o a d:
|
|||||||||||||||||||
30.09.2022, 00:52 | #154 | |||||||||||||||||||
Ветеран
|
Здоров’я (Здоровье) № 3-4 2022
Название: "Здоров’я" ("Здоровье") Номер/год: № 3 (93) березень - 4 (94) квітень /2022 Издатель: ПП "Друк-Сервіс" К-во стр.: 8+8 Язык: русский, украинский Формат: PDF Размер: 35,70 Мб Девиз издания - "Здоровым быть модно!" Всеукраинское издание - тематическое приложение к газете "Газета для жінок". Рецепты домашних или нетрадиционных методов лечения, "советы из конверта". Читайте в номере: Еда и лекарства: опасные сочетания * Фитнес для лица * 5 "граней " цистита * Чага - березовый гриб * Оздоровлення печінки при гепатозі * Постковідний синдром * Патологія крайньоі плоті * Бородавки * Шийна гімнастика для гіпертоніків * Тахікардія * Баранячий жир * и др. статьи d o w n l o a d:
|
|||||||||||||||||||
06.01.2023, 01:23 | #155 | |||||||||||||||||||
Ветеран
|
Здоров’я (Здоровье) № 5-6 2022
Название: "Здоров’я" ("Здоровье") Номер/год: № 5 (95) травень - 6 (96) червень /2022 Издатель: ПП "Друк-Сервіс" К-во стр.: 8+8 Язык: украинский Формат: PDF Размер: 32,84 Мб "Здоров’я" - видання-додаток до газети «Газета для жінок», висвітлює аспекти, пов’язані зі здоров’ям людини: описи хвороб, консультації спеціалістів, рецепти домашніх або нетрадиційних методів лікування, "поради з конверта", вправи оздоровчої гімнастики тощо. Читайте у номері: Аптечка на підвіконні: рослини, що живуть у квартирі * Гімнастика: що приборкує астму; при дискінезії та холециститі * Депресія * Жіноче здоров’я у питаннях і відповідях * Донорство крові * 7 помилок першої допомоги на дому * Екзема * 5 ознак густої крові * Втамовуємо літню спрагу * Синдром "сухого ока" * Допомога при харчовому отруєнні * та інші статті. d o w n l o a d:
|
|||||||||||||||||||
25.03.2023, 00:17 | #156 | |||||||||||||||||||
Ветеран
|
Здоров’я № 7-8 2022
Название: "Здоров’я" ("Здоровье") Номер/год: № 7 (97) липень - 8 (98) серпень /2022 Издатель: ПП "Друк-Сервіс" К-во стр.: 8+8 Язык: українська Формат: pdf Размер: 33,3 Мб "Здоров’я" - видання-додаток до газети «Газета для жінок», висвітлює аспекти, пов’язані зі здоров’ям людини: описи хвороб, консультації спеціалістів, рецепти домашніх або нетрадиційних методів лікування, "поради з конверта", вправи оздоровчої гімнастики тощо. Читайте у номері: Герпес: розвінчуємо міфи * Агресивні комахи * Укусив комар: чим зняти свербіж * 5 ознак проблем з гормонами * Як обрати термометр * Холера * Жовчнокам’яна хвороба * Астма * Варикозне розширення вен * Гімнастика Флека проти хропіння * Догляд за шкірою рук і нігтів * Емоційне самовираження * та інші статті. _______________________ Девиз издания - "Здоровым быть модно!" Всеукраинское издание - тематическое приложение к газете "Газета для жінок". Рецепты домашних или нетрадиционных методов лечения, "советы из конверта". d o w n l o a d:
|
|||||||||||||||||||
22.06.2023, 00:16 | #157 | |||||||||||||||||||
Ветеран
|
Роксолана-порадниця № 6 (19)–7 (20) 2018. Ліки з городу та саду
Название: Роксолана-порадниця Номер/год: № 6 (19) -7 (20), 2018 Издатель: Л.П. Легеньковська Формат: pdf К-во стр.: 36 Размер: 75,01 Мб Язык: українська "Роксолана-порадниця" - тематичний журнал систематизованих порад на всі випадки життя. Тема номера: "Ліки з городу та саду" – понад 80 лікувальних засобів. У двох частинах. Пізнаючи складність конструкції людського організму і процесів, які в ньому відбуваються, ми все частіше отримуємо допомогу від самої природи, апелюючи до її законів. Про засоби оздоровлення за допомогою натуральних інгредієнтів, які нам дає домашній сад і город, ви дізнаєтеся з цього випуску. * Лікар-сад: вишня, черешня, яблуко, слива, груша, обліпиха, кизил, абрикос* * Лікують ягоди: полуниця, суниця, кавун, диня, аронія, гарбуз* * Зелені ліки: листова гірчиця, шпинат, кріп, петрушка, редька, мангольд, селера, черемша, соняшник тощо* * Цілющі квіти: чорнобривці, календула, бузок* * Ліки з грядки - часник, цибуля, картопля, буряк, морква, кабачки, капуста, гострий та болгарський перець, томати, огірки, кукурудза, чистотіл, лопух, прій та ін.* d o w n l o a d:
Роксолана-порадниця, Ліки з грядки, Ліки з городу та саду, фітотерапія, часник, цибуля, нетрадиційна медицина, обліпиха, вишня, абрикос, календула, бузок, Зелені ліки, чорнобривці, капуста, лопух, пирій, черешня, яблуко, слива, груша, кизил, Цілющі квіти, картопля, чистотіл |
|||||||||||||||||||
09.11.2023, 11:44 | #158 | |||||||||||||||||||
Ветеран
|
Здоров’я №№ 10-11-12 2022
Название: "Здоров’я" ("Здоровье")
Номер/год: № 10(100) жовтень–11(101) листопад–12(102) грудень /2022 Издатель: ПП "Друк-Сервіс" К-во стр.: 8+8+8 Язык: украинский Формат: PDF Размер: 36,85 Мб "Здоров’я" - видання-додаток до газети «Газета для жінок», висвітлює аспекти, пов’язані зі здоров’ям людини: описи хвороб, консультації спеціалістів, рецепти домашніх або нетрадиційних методів лікування, "поради з конверта", вправи оздоровчої гімнастики тощо. Читайте у номері: Якщо вчасно не лікувати зуби * Пробки в горлі * Холецистит * Анемія * Ортопедичні устілки * Чоловіче здоров’я у питаннях і відповідях * Холестерин * Гімнастика: вправи від болю в шиї; від болю в горлі * Кремній: секрет живої води * та інші статті. d o w n l o a d:
|
|||||||||||||||||||
Сказали спасибо: |
17.01.2024, 00:45 | #159 | |||||||||||||||||||
Ветеран
|
Здоров’я № 1-2 2023
Название: "Здоров’я" ("Здоровье") Номер/год: № 1 (103) січень - 2 (104) лютий /2023 Издатель: ПП "Друк-Сервіс" К-во стр.: 8+8 Язык: украинский Формат: PDF Размер: 41,57 Мб "Здоров’я" - видання-додаток до газети «Газета для жінок», висвітлює аспекти, пов’язані зі здоров’ям людини: описи хвороб, консультації спеціалістів, рецепти домашніх або нетрадиційних методів лікування, "поради з конверта", вправи оздоровчої гімнастики тощо. Читайте у номері: Домашні мазі * Блефарит * Продукти, які розріджують кров * Цукровий діабет * Проблеми з руками - про ваші проблеми * Риб’ячий жир * Харчування при грві, грипі та коронавірусі * Гімнастика при фіброміомі * Запалення слизової оболонки (ларингіт) * Перша допомога: отруєння * та інші статті. Девиз издания - "Здоровым быть модно!" Всеукраинское издание - тематическое приложение к газете "Газета для жінок". Рецепты домашних или нетрадиционных методов лечения, "советы из конверта". d o w n l o a d:
Здоров’я, перелом, блефарит, цукровий діабет, від кашлю, отруєння гімнастика, фіброміома, імунітет, Здоровье, Перша допомога, липа, дихання, нетрадиційні методи лікування |
|||||||||||||||||||
08.03.2024, 00:16 | #160 | |||||||||||||||||||
Ветеран
|
Здоров’я № 3-4 2023
Название: "Здоров’я" ("Здоровье") Номер/год: № 3 (105) березень - 4 (106) квітень /2023 Издатель: ПП "Друк-Сервіс" К-во стр.: 8+8 Язык: українська Формат: PDF Размер: 36,68 Мб "Здоров’я" - видання-додаток до газети «Газета для жінок», висвітлює аспекти, пов’язані зі здоров’ям людини: описи хвороб, консультації спеціалістів, рецепти домашніх або нетрадиційних методів лікування, "поради з конверта", вправи оздоровчої гімнастики тощо. Читайте у номері: Лікуємо гранульому * Нейродерміт * Правильний ортез * Сезон пилкування * Авітаміноз * Міфи про зуби * Судоми ніг * Безсоння * Його: асана "метелик" * Каркаде - напій фараонів ** та інші статті. Девиз издания - "Здоровым быть модно!" Всеукраинское издание - тематическое приложение к газете "Газета для жінок". Рецепты домашних или нетрадиционных методов лечения, "советы из конверта". d o w n l o a d:
Здоров’я, ортез, гранульома, нейродерміт, алергія, авітаміноз, гімнастика, зуби, безсоння, Здоровье, Перша допомога, судоми, асана, нетрадиційні методи лікування |
|||||||||||||||||||
15.06.2024, 19:16 | #161 | |||||||||||||||||||
Ветеран
|
Здоров’я № 5-6 2023
Название: "Здоров’я" ("Здоровье") Номер/год: № 5 (107) травень - 6 (108) червень /2023 Издатель: ПП "Друк-Сервіс" К-во стр.: 8+8 Язык: украинский Формат: PDF Размер: 24,18 Мб "Здоров’я" - видання-додаток до газети «Газета для жінок», висвітлює аспекти, пов’язані зі здоров’ям людини: описи хвороб, консультації спеціалістів, рецепти домашніх або нетрадиційних методів лікування, "поради з конверта", вправи оздоровчої гімнастики тощо. Читайте у номері: Кефір - напій здоров’я та молодості * Струс мозку: діємо правильно * Розсіяний склероз * Лімфаденіт - запалення лімфовузлів * Кліщовий сифіліс * Врослий ніготь * М’ятний чай * Комплекс вправ від геморою * Дієта при гепатиті А * Калінджі: пекар та лікар * Золоті маски з куркумою * Орнітотерапія * та інші статті. d o w n l o a d:
Здоров’я, кефір, розсіяний склероз, хвороба Лайма, лордоз, тахікардія, лімфаденіт, геморой, дієта, струс мозку, меланома, вітамін, гімнастика, орнітотерапія, Здоровье, Перша допомога, Гімнастика, нетрадиційні методи лікування |
|||||||||||||||||||
14.08.2024, 23:43 | #162 | |||||||||||||||||||
Ветеран
|
Здоров’я № 7-8 2023
Название: "Здоров’я" Номер/год: № 7 (109) липень - 8 (110) серпень /2023 Издатель: ПП "Друк-Сервіс" К-во стр.: 8+8 Язык: українська Формат: pdf Размер: 33,71 Мб "Здоров’я" - видання-додаток до газети «Газета для жінок», висвітлює аспекти, пов’язані зі здоров’ям людини: описи хвороб, консультації спеціалістів, рецепти домашніх або нетрадиційних методів лікування, "поради з конверта", вправи оздоровчої гімнастики тощо. Читайте у номері: Факти про укуси комах * Перша допомога: кровотеча * Здоров’я нирок * Гімнастика при артрозі колінного суглоба * Правець * Ковток життя: корисна вода * Тунельний синдром * Масаж голови * Сезон дачних недуг * "Ліки" з винного льоху * та інші статті. _______________________ Девиз издания - "Здоровым быть модно!" Всеукраинское издание - тематическое приложение к газете "Газета для жінок". Рецепты домашних или нетрадиционных методов лечения, "советы из конверта". d o w n l o a d:
Здоров’я, укуси комах, кровотеча, вітрянка, нирки, маска, марганцівка, Правець, Тунельний синдром, масаж, Гімнастика, артроз, суглоб, отруєння |
|||||||||||||||||||
29.09.2024, 03:52 | #163 | |||||||||||||||||||
Ветеран
|
Здоров’я № 9-11 2023
Название: "Здоров’я" Номер/год: № 9 (111) вересень - 10 (112) жовтень - 11 (113) листопад /2023 Издатель: ПП "Друк-Сервіс" К-во стр.: 8+8+8 Язык: українська Формат: PDF Размер: 61,25 Мб "Здоров’я" - видання-додаток до газети «Газета для жінок», висвітлює аспекти, пов’язані зі здоров’ям людини: описи хвороб, консультації спеціалістів, рецепти домашніх або нетрадиційних методів лікування, "поради з конверта", вправи оздоровчої гімнастики тощо. Читайте у номері: Захворювання порожнини рота * Кому потрібна флюорографія * МРТ: хибні уявлення про обстеження * Менопауза * Міжхребцеві грижі * Міфи про сказ * Паста Амосова * Перша допомога: обмороження *Напої для діабетика * та інші статті. _______________________ Девиз издания - "Здоровым быть модно!" Всеукраинское издание - тематическое приложение к газете "Газета для жінок". Рецепты домашних или нетрадиционных методов лечения, "советы из конверта". d o w n l o a d:
Здоров’я, дієта, струс мозку, лікування зубів, лимон, топінамбур, вітамін, гімнастика, алое, Перша допомога, нетрадиційні методи лікування, повіки, кровотеча, сказ, тромб, Менопауза, масаж, Паста Амосова, Здоровье, артроз, суглоб, |
|||||||||||||||||||