Компьютерный форум NoWa.cc Здесь может быть Ваша реклама
Правила Форума
редакция от 22.06.2020
Форум .::NoWa.cc::.
Вернуться   Компьютерный форум NoWa.cc > Электронные книги / eBookz > Дом и семья > Кулинария

Уважаемые пользователи nowa.cc. Мы работаем для вас вот уже более 20 лет и сейчас вынуждены просить о помощи на оплату сервера.
Окажите посильную поддержку, мы очень надеемся на вас. Реквизиты для переводов ниже.
Webmoney Webmoney WMZ: 826074280762 Webmoney WME: 804621616710
Кошелёк для вашей помощи YooMoney 4100117770549562
YooMoney Спасибо за поддержку!
Ответ
 
Опции темы Опции просмотра Language
Старый 27.08.2024, 01:30   #46
TTT22
Ветеран
 
Пол:Женский
Регистрация: 18.09.2007
Сообщений: 5,113
Репутация: 482
По умолчанию


Название: Едим со вкусом
Издатель: ТОВ «ВГ "Наш продукт"»
Номер/год: 8 (45) 2012
Страниц: 64
Формат: pdf
Размер: 35,15 Мб
Язык: русский

"Хороший ресторан - дома!"
«Едим со вкусом» - одно из лучших отечественных изданий о кулинарии в Украине. Каждый его номер состоит не только из множества оригинальных и доступных кулинарных рецептов, но и включает полную калькуляцию расходов, и потребительскую экспертизу, и тесты различных продуктов питания, кухонной утвари и бытовой техники для кухни. Также в каждом номере журнала приводится сводный бюджет питания на месяц.
Тема этого номера издания - "Семейное меню"

В номере:
* Ужин со звездой * "Поварята на кухне" * Трофей охотника: охота на уток * "Здоровое питание" * * Мастер-класс: салат итальянский * Косметика на кухне * "У стойки бара" * Вкусное путешествие * и т.д.

d o w n l o a d - 2008-2013 гг.: (836,81 мб)

Цитата:

d o w n l o a d :
Цитата:

Едим со вкусом, утка, запеканка, сашими, жаркое, плов, маринованные, куринное филе, телятина, на пару, сливы, Напитки, Суп, пароварка, котлеты, здоровое питание

Последний раз редактировалось TTT22; 02.11.2024 в 22:17..
TTT22 вне форума
 
Ответить с цитированием Вверх
Здесь может быть Ваша реклама
Здесь может быть Ваша реклама


Реклама: Тепловая завеса Тепломаш КЭВ-9П4033ЕDahua DH-IPC-C2KP-P-0280Bинтеграция унф с тильдойбарнхаусыНаружный блок SYSVRF2 280 AIR EVO HP R


Старый 07.09.2024, 22:24   #47
TTT22
Ветеран
 
Пол:Женский
Регистрация: 18.09.2007
Сообщений: 5,113
Репутация: 482
По умолчанию Дуже смачно № 6 2024


Название: Дуже смачно
Номер: № 6 (223)/2024
Издательство: ТОВ "Медіа-гурт"
Страниц: 8
Формат: pdf
Размер: 37,33 Мб
Язык: українська

Найкращі кулінарні рецепти! у великій газеті "Дуже смачно".
«Рецепти відомих людей»: пиріг з малиною, салат з креветками, гуцульські голубці та ін. * «Рецепти наших читачів»: салат з авокадо, оселедець "під шубою" "Червона рибка", горіхові горішки * «Готуємо вдома»: окрошка "Делікатесна", пиріг "Макова зебра", манти, чебуреки, бігус, курка під горіховим соусом, куліш "Козацький", тортик "Весняний з галареткою" * «Цікава кулінарія»: пиріг з полуницею та вишнею, пиріжки з капустою та грибами, печінковий салат * «Рецепти на конкурс» *
Смачного!
d o w n l o a d :
Цитата:

Дуже смачно, готуємо вдома, заготовки, баклажан, куліш, чебурек, варення, печінка, креветки, консервація, закуска, випічка
TTT22 вне форума
 
Ответить с цитированием Вверх
Старый 22.09.2024, 00:22   #48
TTT22
Ветеран
 
Пол:Женский
Регистрация: 18.09.2007
Сообщений: 5,113
Репутация: 482
По умолчанию


Название: Рецепти з «Солодкі чари забуття»
Автор: Крістін Гармел
Изд-во: Vivat
Год: 2019
Страниц: 22
Язык: українська
Формат: pdf/djvu/txt
Размер: 3,10 Мб

**Ванільні кекси * Струдель Роз * Цукати * Печиво «Сape Codder» * Лимонно-виноградний чизкейк * Анісове та фенхелеве печиво * Чорничні кекси «Північна зірка» * Мигдалеве печиво з корицею * Меренги звечора * Пиріг у формі зірки **

d o w n l o a d - РЕЦЕПТИ з «Солодкі чари забуття» :
Цитата:
turbobit | hitfile | katfile | file-upload

Солодкі чари забуття, Цукати, рецепти, штрейзель, струдель, Меренги, мигдаль, Лимонно-виноградний чизкейк, Рожева глазур, кориця, Ванільні кекси, Анісове, фенхелеве, печиво
TTT22 вне форума
 
Ответить с цитированием Вверх
Старый 22.09.2024, 22:06   #49
TTT22
Ветеран
 
Пол:Женский
Регистрация: 18.09.2007
Сообщений: 5,113
Репутация: 482
По умолчанию Добра кухня № 7 2024


Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 7 (160), липень /2024
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 32
Розмір: 36,91 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Взимку буде смачно: час заготовок (огірки, кабачки).
В н о м е р і :
* «Поради дієтолога» * «Рецепт на замовлення»: пироги з вишнями * «Майстер-клас»: лечо, абрикосовий джем * «Кулінарний екскурс»: італійська гремолата * «Школа декору»: начинки для десертів * «Кулінарні шедеври» * «Напої»: із зеленню * «Кулінарні поради»: як варити крупи * Рецепти від читачів * «Вишивка» *

d o w n l o a d:
Цитата:

Добра кухня, заготовки, консервація, закрутки, лечо, огірки, кабачки, крупа, абрикосовий джем, випічка, коктейль, гремолата, бісквіт, вишні, маринад, малосольні
TTT22 вне форума
 
Ответить с цитированием Вверх
Старый 27.09.2024, 00:54   #50
TTT22
Ветеран
 
Пол:Женский
Регистрация: 18.09.2007
Сообщений: 5,113
Репутация: 482
По умолчанию Добрі рецепти № 8 2024. Зберігаємо літо в баночках!

Название: Добрі рецепти
Год / номер: № 8 (61) серпень, 2024
Изд-во: ТОВ «Редакція газети «Молодий буковинець»
Формат: pdf
К-во стр.: 36
Размер: 40,64 Мб
Язык: українська

«Добрі рецепти» - журнал смачної кухні.
«Добрі рецепти», як мамин записник. У журналі ретельно і з любов’ю підібрані рецепти повсякденних та святкових страв. Тут ви знайдете рецепти нових смаколиків, дізнаєтеся секрети кулінарії. У номері 100 рецептів та порад!
В н о м е р і :
* «Закуски»: до пінного * «На зиму»: заготовляємо зелень * «Салати» * «Консервація» * «Коронна страва»: грибна * «Продукт місяця»: кавун * «Кулінарні мандри»: Канада (нанаймо, пиріг "Туртьєр", поутін, Бівер Тейлс) * «Меню на день» * «Хіт сезону»: сливи * «Мої найкращі рецепти»: торти * «Здорово»: пастила * «Історія одного рецепта»: круасан * Торти, пляцки * «Десерти» * «Напої» * «Десерт номера»: трубочки зі згущеним молоком *
А також «Хіт номера»: фокача з томатами та «Шпаргалка кулінара».
Смачного!

d o w n l o a d :
Цитата:

Добрі рецепти, консервація, закрутки, помідор, стріпси, чипси, зелень, маринад, сливи, аджика, лисички, пастила, круасан, кавун, меренга, лимонний, кизил, виноград
TTT22 вне форума
 
Ответить с цитированием Вверх
Старый 28.09.2024, 22:16   #51
TTT22
Ветеран
 
Пол:Женский
Регистрация: 18.09.2007
Сообщений: 5,113
Репутация: 482
По умолчанию Добра кухня № 10 2020


Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 10 (115) жовтень /2020
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 46,46 Мб
Мова: українська

Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!" Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Тема номера: "Осінні барви і смаки".
В н о м е р і :
Овочевий мікс на тарілці - супи, салати, закуски, основні страви, випічка * «Поради дієтолога» * МК: картопляний торт * «Рецепт на замовлення»: м’ясні запаси (куряча тушкованка, консерви з кролика, свинини, качки, смалець, паштет * «Школа декору»: "страшні" ідеї до Гелловіну * «Кулінарний екскурс»: фрикасе * «Духмяна випічка» * Рецепти здоров’я і краси: від Аніти Луценко * «Напої»: кава глясе * Рецепти від читачів * «Вишивка»: "Лебеді" *
P.S.: Архів журналу "Добра кухня" за 2013-2015 р.р.:
Цитата:
turbobit | hitfile

Архив журнала "Добра кухня" за 2016-2017 гг.:
Цитата:
turbobit | hitfile | katfile | file-upload

Архив журнала "Добра кухня" за 2018-2019 гг.:
Цитата:
turbobit | hitfile | katfile | file-upload

d o w n l o a d:
Цитата:

Добра кухня, Осінні барви і смаки, гарбуз, фрикасе, запіканка, кава глясе, кролик, бісквіт, хліб, самса, деруни, булгур, капуста, баклажан, м’ясні консерви, картопляний, пиріг, Гелловін, Хеллоуин
TTT22 вне форума
 
Ответить с цитированием Вверх
Старый 20.10.2024, 17:31   #52
TTT22
Ветеран
 
Пол:Женский
Регистрация: 18.09.2007
Сообщений: 5,113
Репутация: 482
По умолчанию Смачно! № 7 СВ 2016. Кухні народів світу


Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 7 СВ, 2016
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 34,23 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Кухні народів світу".
Один із способів урізноманітнити свій раціон - дослідити кухні інших народів. Тож у цьому випуску ми здійснимо гастрономічну подорож у такі країни: Узбекістан, Болгарія, Греція, Мексика, Угорщина, Вірменія, Грузія, Франція, Італія, Польща, Литва, Японія, Ірландія, Ізраїль та Чехія.
Смачного!!

d o w n l o a d:
Цитата:

Смачно, Кухні народів світу, самса, плов, баніца, бринза, гювеч, мусака, долма, гуакамоле, тортилья, лечо, чахохбілі, харчо, чанахі, чурчхела, полента, фокачча, гратен, бріоші, брізоль, бігос, цепеліни, роли, хумус, цимес, кнедлики
TTT22 вне форума
 
Ответить с цитированием Вверх
Старый 28.10.2024, 02:53   #53
TTT22
Ветеран
 
Пол:Женский
Регистрация: 18.09.2007
Сообщений: 5,113
Репутация: 482
По умолчанию Добра кухня № 8 2024. Ароматні овочеві закрутки


Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 8 (161), серпень /2024
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 32
Розмір: 35,34 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Ароматні овочеві закрутки: помідори, баклажан, перець.
В н о м е р і :
* «Поради дієтолога» * «Рецепт на замовлення»: варення без цукру * «Майстер-клас»: томатний чатні, часник конфі * «Кулінарний екскурс»: мостарда - італійська фруктова гірчиця * «Школа декору»: десерти у склянках * «Кулінарні шедеври» * «Напої»: компоти на зиму * «Кулінарні секрети»: як смажити гриби на пательні * Рецепти від читачів * «Вишивка» *

d o w n l o a d:
Цитата:

Добра кухня, заготовки, консервація, Ароматні овочеві закрутки, лечо, помідори, баклажан, перець, маринад, малосольні, квашені, випічка, варення, гриби, тірамісу, десерт, ікра баклажанна
TTT22 вне форума
 
Ответить с цитированием Вверх
Старый 02.11.2024, 03:52   #54
TTT22
Ветеран
 
Пол:Женский
Регистрация: 18.09.2007
Сообщений: 5,113
Репутация: 482
По умолчанию Добрі рецепти № 9 2024. Такі смачні галети!

Название: Добрі рецепти
Год / номер: № 9 (62) вересень, 2024
Изд-во: ТОВ «Редакція газети «Молодий буковинець»
Формат: pdf
К-во стр.: 36
Размер: 46,2 Мб
Язык: українська

«Добрі рецепти» - журнал смачної кухні.
«Добрі рецепти», як мамин записник. У журналі ретельно і з любов’ю підібрані рецепти повсякденних та святкових страв. Тут ви знайдете рецепти нових смаколиків, дізнаєтеся секрети кулінарії. У номері 100 рецептів та порад!
В н о м е р і :
* «Закуски»: з морквою * «Салати» * «На зиму»: квашені баклажани, перець, капуста * «Майстерклас»: "хвіст павича", кордон блю * «Традиції»: начинки * «Коронна страва»: картопляна * «Продукт місяця»: груші * «Кулінарні мандри»: Бразилія (коксиньї, бригадейро, фейджоада, мокека) * «Мої найкращі рецепти»: пампушки, хліб, галета * «Хіт сезону»: яблука * «Здорово» * «Історія одного рецепта»: галета * Торти, пляцки * «Десерти» * «Напої» * «Десерт номера»: домашні іриски *
А також «Хіт номера»: лазанья-рол та «Шпаргалка кулінара».
Смачного!

d o w n l o a d :
Цитата:

Добрі рецепти, консервація, закрутки, морква, кордон блю, начинка, яблука, маринад, галета, хліб, груша, пляцок, крем-брюле, бісквіт, суфле, квашені, сирний, виноград
TTT22 вне форума
 
Ответить с цитированием Вверх
Старый 02.11.2024, 22:23   #55
TTT22
Ветеран
 
Пол:Женский
Регистрация: 18.09.2007
Сообщений: 5,113
Репутация: 482
По умолчанию Едим со вкусом № 11 2012. Теплое меню холодной осени


Название: Едим со вкусом
Номер/год: 11 (48) 2012
Издатель: ТОВ «ВГ "Наш продукт"»
Страниц: 64
Формат: pdf
Размер: 61,69 Мб
Язык: русский

"Хороший ресторан - дома!"
Каждый номер журнала «Едим со вкусом» состоит не только из множества оригинальных и доступных кулинарных рецептов, но и включает полную калькуляцию расходов, и потребительскую экспертизу, и тесты различных продуктов питания, кухонной утвари и бытовой техники для кухни. Также в каждом номере журнала приводится сводный бюджет питания на месяц.
Тема этого номера издания - "Теплое меню холодной осени".
В номере:
Завтрак, обед, ужин (омлет, панкейки, суп "Оливковое наслаждение", гречневые котлеты, печеночный рулет, ризотто и др.) * Ужин со звездой * "Поварята на кухне": суши с секретом * "Здоровое питание": омоложивающее меню * Трофей охотника: пельмени из дичи * "Полезные советики": варианты детских блюд * Мастер-класс: хумус на итальянский мотив * "Записная книжка": вкус настоящего масла * Ресторанная критика * "Вкусное путешествие": Польша со вкусом * "Потребительская экспертиза": овощерезка * и т.д.

d o w n l o a d :
Цитата:

Едим со вкусом, Теплое меню холодной осени, ризотто, суши, хумус, котлеты, куриный, морепродукт, свадебный торт, фуа-гра, форель, сырники, конфеты, закуска

_____________
d o w n l o a d - 2008-2013 гг.: (836,81 мб)

Цитата:
turbobit | hitfile | katfile | file-upload

TTT22 вне форума
 
Ответить с цитированием Вверх
Старый 02.12.2024, 01:53   #56
TTT22
Ветеран
 
Пол:Женский
Регистрация: 18.09.2007
Сообщений: 5,113
Репутация: 482
По умолчанию

Название: Добрі рецепти
Год / номер: № 10 (63) жовтень, 2024
Изд-во: ТОВ «Редакція газети «Молодий буковинець»
Формат: pdf
К-во стр.: 36
Размер: 44,73 Мб
Язык: українська

«Добрі рецепти» - журнал смачної кухні.
«Добрі рецепти», як мамин записник. У журналі ретельно і з любов’ю підібрані рецепти повсякденних та святкових страв. Тут ви знайдете рецепти нових смаколиків, дізнаєтеся секрети кулінарії. У номері 100 рецептів та порад!
В н о м е р і :
* «Салати» * «На зиму»: харчо в банці, квашене листя на голубці, борщова заправка, ікра із зелених помідорів та ін. * «Майстерклас»: рулет із цукіні та яловичини, баклажани в соусі під сиром * «Перші страви» * «Коронна страва»: бобова * «Продукт місяця»: буряк * «Кулінарні мандри»: Чилі (емпанадес, касуела, чураско, ін. ) * «Меню на день» * «Мої найкращі рецепти» * «Хіт сезону»: гарбуз * «Рецепти від шефа» * «Історія однієї страви»: паста * «Кінорецепти» * «Здорово»: обліпиха * Торти, пляцки * «Десерти» * «Напої» * «Десерт номера»: печиво "Їжачки" *
А також «Хіт номера»: закуска із баклажанів по-перськи та «Шпаргалка кулінара».
Смачного!

d o w n l o a d :
Цитата:
turbobit | hitfile | katfile | file-upload

TTT22 вне форума
 
Ответить с цитированием Вверх
Старый 11.12.2024, 22:49   #57
TTT22
Ветеран
 
Пол:Женский
Регистрация: 18.09.2007
Сообщений: 5,113
Репутация: 482
По умолчанию Рецепти господині. Секрети смачної кухні


Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 12 (93) грудень 2017
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 53,5 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...
Щономера у випуску: гарячi та холоднi закуски, салати, супи, страви з м'яса, овочiв, борошна та риби. Традиційні та сучасні рецепти, кухні інших народiв збагатять ваш стiл і на свято, і на кожен день.
Даний номер - тематичний, переважно зібраний із страв новорічних (святкових) і різдвяних.
У номері: * Зіркові рецепти * Готує господиня (качка з яблуками, м’ясний рулет з омлетом, сирні кульки з виноградом, медові пряники, крокембуш та ін.) * Святвечір: 12 страв єднання * "Бабусині переписи (до Андріївських вечорниць) * "Оздоби столу": помандер * Апетитні закуски * Феєрія салатів * "Суп - це корисно!" * "А що на гаряче?" - риба, птиця, м’ясо,... * Пишна випічка: торти, пляцки, пироги, дрібне задоволення * Парад десертів * Феєрверк напоїв * Дитяча кухня * "З усього світу": мексиканська кухня *
Смачного!

P.S.:
- Архів журнала "Рецепти господині" за 2010-2014 рр.:
Цитата:
turbobit | hitfile

- Архів журнала "Рецепти господині" за 2015-2017 рр.:
Цитата:
turbobit | hitfile

d o w n l o a d:
Цитата:

Рецепти господині. Секрети смачної кухні, штолен, качка, крокембуш, кутя, калита, буженина, гарбуз, марципан, гуакамоле, Празький
TTT22 вне форума
 
Ответить с цитированием Вверх
Старый 14.12.2024, 02:25   #58
TTT22
Ветеран
 
Пол:Женский
Регистрация: 18.09.2007
Сообщений: 5,113
Репутация: 482
По умолчанию Технология приготовления пищи: серия буклетов

Название: Технология приготовления пищи: серия буклетов
Автор: Ховикова Ж.А., Вересюк А.И.
Издательство: К.: "Выща школа"
Год/выпуск: 1980-1989
Страниц: 7 по 32
Формат: PDF/DjVu
Размер: 112,20 Мб
Язык: русский

В буклетах приведены технологии приготовления и рецептуры классических блюд - мясных, овощных, мучных кондитерских изделий и т.д. На все блюда указаны норма расхода продуктов (нетто, г). Каждый рецепт снабжен иллюстрацией с внешним видом блюда. Для практических работников, учащихся профтехучилищ и техникумов общественного питания. Может быть использован при домашнем приготовлении пищи.

Список изданий:
• Технология приготовления пищи. Первые блюда (3-е изд., 1983)
• Технология приготовления пищи. Вторые блюда (5-е изд. - 1980; 6-е изд. - 1988)
• Технология приготовления пищи. Блюда из овощей (5-е изд.,1989)
• Технология приготовления пищи. Блюда из мяса (7-е изд., 1989)
• Технология приготовления пищи. Блюда из рыбы (1989)
• Технология приготовления пищи. Сладкие блюда (3-е изд., 1989)
• Технология приготовления пищи. Кондитерские изделия (6-е изд.,1989)

d o w n l o a d:
Цитата:

Технология приготовления пищи, бифштекс, филе, лангет, антрекот, эскалоп, шницель, бефстроганов, пирожное, торт, пирог, слойка
TTT22 вне форума
 
Ответить с цитированием Вверх
Старый 21.12.2024, 01:57   #59
TTT22
Ветеран
 
Пол:Женский
Регистрация: 18.09.2007
Сообщений: 5,113
Репутация: 482
По умолчанию Добрі рецепти № 12 2023. До щедрого застілля

Название: Добрі рецепти
Год / номер: № 12 (55) грудень, 2023
Изд-во: ТОВ «Редакція газети «Молодий буковинець»
Формат: pdf
К-во стр.: 28
Размер: 40,04 Мб
Язык: українська

«Добрі рецепти» - журнал смачної кухні.
«Добрі рецепти», як мамин записник. У журналі ретельно і з любов’ю підібрані рецепти повсякденних та святкових страв. Тут ви знайдете рецепти нових смаколиків, дізнаєтеся секрети кулінарії. У номері 100 рецептів та порад!
В н о м е р і :
* «Закуски» * «Салати» * «Хіт сезону»: сушені гриби * Стіл до свята * «Кулінарні мандри»: Китай * «Традиції»: Святвечір * «Історія одного рецепта»: штолен * «Десерти»: печиво з передбаченнями * «Майстерклас»: новорічне імбирно-медове печиво * «Мої найкращі рецепти» * Торти, пляцки * Ідеї на кухні * «Десерт номера»: пиріг "Різдвяна зірка" *
А також «Хіт номера»: курка з грейпфрутом та «Шпаргалка кулінара».
Смачного!

d o w n l o a d :
Цитата:

Добрі рецепти, кутя, грейпфрут, курка, штолен, свинина, Святвечір, печиво, сирник, випічка, пампушки, гриби, язик, до святкового столу
TTT22 вне форума
 
Ответить с цитированием Вверх
Старый 25.12.2024, 22:26   #60
TTT22
Ветеран
 
Пол:Женский
Регистрация: 18.09.2007
Сообщений: 5,113
Репутация: 482
По умолчанию Кулінарія № 11-12 2023


Название: Кулінарія
Номер/год: № 11 (125) листопад–12 (126) грудень / 2023
Издатель: ПП "Друк-Сервіс"
К-во стр.: 16+16
Формат: pdf
Размер: 58,65 Мб
Язык: українська

«Кулінарія» – тематичний додаток до "Газета для жінок". На сторінках видання - рецепти домашніх, добре відомих чи, навпаки, якихось оригінальних нових страв.
Отже, у номері - святкові рулетики із судака, сирний хліб, сирний суп з капустою, суп-пюре з качки, смородинова скумбрія, плов з нутом, запіканка в желе, бульбашкове суфле, пиріг з кремом та ягодами, медове печиво, чизкейки - з корицею та апельсином, з мандаринами, торти "Подарунок" та "Новорічний", "Шалений апельсин", "Мерзляк" без випічки, різдвяні пампухи з апельсиновою цедрою, калачі з маком, ...*
*«Страва національної кухні»: литовський солодкий суп, чеська брамборачка, м’ясо стифадо, німецький ковбасний салат, іранський святковий плов, французький пиріг з грушею, валійські кейки, берлінський пампушок *
*«Дитяче меню»: дієтичний террін, картопляне печиво, м’ясний манник, запіканка *
*«Рецепти для мультиварки та мікрохвильової печі»: рагу з сиром, капустяна солянка, холодець, гриби з сиром, печерички у вині, млинці, курячі крильця з пивом, пиріг "Заливний лаваш" * та інші цікаві рецепти.

d o w n l o a d - Архив журнала "Кулинария" за 2014-2021 гг.(1,07 Гб; ru) :
Цитата:
turbobit | hitfile | file-upload


d o w n l o a d :
Цитата:

Кулінарія, фрикадельки, харчо, маффіни, короп, стифадо, квасоля, плов, пампухи, апельсин, гомілки, закуска, качка, індичка, бісквіт, печінка, гарбуз, печериці, Рецепти для мультиварки,
TTT22 вне форума
 
Ответить с цитированием Вверх
Ответ


Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход


Текущее время: 11:26. Часовой пояс GMT +3.


Copyright ©2004 - 2025 NoWa.cc

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Перевод: zCarot
Время генерации страницы 0.12201 секунды с 12 запросами